Boodschap CD&V aan de Pride-deelnemers: Langer werken!

CD&V_pride pocket001Het lukte nog net om in de  Pride Pocket (het programmaboekje van de Pride) de verkiezingsadvertenties van de grote politieke partijen te krijgen.

De meest opvallende is die van de CD&V. “Deze advertentie is alleen voor…” wordt gevolgd door een aantal groepen burgers in dit land: lesbiennes, homo’s, bi’s… Transseksuelen passen blijkbaar nog niet in het rijtje maar we weten al lang dat de tjeven wat langer nodig hebben om aan nieuwigheden in de beweging te wennen.

Merkwaardig is ook dat wel de kleine zelfstandigen en de grootaandeelhouders vermeld worden, maar niet de werklozen. Dat zou ook wat gênant zijn want in de kleinere lettertjes lezen we dat de CD&V wil dat we met z’n allen… langer gaan werken.

Het doet altijd deugd te zien dat de politieke partijen de Pride steunen… Toch?