Alexandra loopt zich warm

Het zijn harde tijden voor strenge katholieken. Alexandra Colen laat via facebook weten dat ze van het Vlaams Belang geen plaats meer krijgt als eerste vrouw  op de kamerlijst in de provincie Antwerpen. Haar roeping is nochtans belangrijker dan ooit. Ze trekt ten strijde onder het motto: “Stem de pedofiele mentaliteit weg!” Ook de Pride van zaterdag in Brussel heeft daar mee te maken zegt Alexandra.

Colen: “De commissie Adriaenssens bevestigt dat 90% van de slachtoffers van de pedofielen jongens zijn. Dit bewijst dat kardinaal Tarcisio Bertone gelijk heeft als hij stelt dat de pedofilie vooral te maken heeft met homoseksualiteit.De oorzaak van het pedofilie-schandaal in de kerk ligt bij de “alles kan, alles mag”-mentaliteit in de samenleving. De Gay Pride Parade dit weekend in Brussel, met zijn jaarlijkse exhibitionistische uitspattingen, is een symptoom van dezelfde uitwassen.”

alexandracolen

Samenleving en Kerk gaan volgens Colen door dezelfde crisis: “De pedofiele mentaliteit zit in de Kerk omdat ze in de samenleving zit.Het kwaad dat thans in de Kerk naar boven komt, woekert IN DE HELE MAATSCHAPPIJ. Het is het gevolg van de “alles kan, alles mag”-mentaliteit. Het is hypocriet dat een krant zoals De Morgen thans de Kerk aanvalt, terwijl prof. Etienne Vermeersch in die krant destijds zelf schreef dat pedofielen “geen boosdoeners” zijn. Dat zijn ze uiteraard wel. Hun slachtoffers (meestal jongetjes) zijn voor het leven getekend. Er moet een einde komen aan de “alles kan, alles mag”-mentaliteit die tot de pedofiele ontsporingen heeft geleid.”