Vandaag pionier, morgen martelaar

Vandaag Pionier0001.jpgIn vele landen in het Zuiden zijn holebirechten nog lang geen realiteit. Nieuwkomers die hun land ontvlucht zijn omwille van hun geaardheid of hun engagement komen hierover getuigen in Antwerpen.

Videofragmenten schetsen een beeld van een harde realiteit. Mensenrechtenexpert Jan Beddeleem (foto) van de vzw WOGA geeft deskundige toelichting over holebirechten in het Zuiden. Een boeiende avond met verrassend sterke beelden en verhalen. Gastheer is Paul Schrijvers.

Dit Zuidcafé wordt georganiseerd i.s.m. de WorldOutGames 2013 Antwerpen 

Vandaag Pionier_Jan Beddeleem0001.jpg

(vzw WOGA). Het Zuidcafé is een organisatie van de Antwerpse Oxfam-Wereldwinkels, 11.11.11 en Vormingplus i.s.m. Mo-Magazine en De Roma en met de steun van de Provincie Antwerpen.

Zuidcafé, dinsdag 26 februari, 20u30, De Roma, Turnhoutsebaan 286, Borgerhout.