Fouad, Filip, Alexandra en Léonard samen onder de kerstboom

Islamdebat001.jpgDe clowns van Sharia4Belgium zijn de laatste tijd zeer actief. Onlangs nog ontvouwden ze hun plannen om het Atomium te ontmantelen en vandaag was het weer prijs. In een interview kreeg Elio Di Rupo er van langs.

Ik besteed niet graag aandacht aan Sharia4Belgium omdat ze een karikatuur van de islam zijn.  Het soort beelden waar het Vlaams Belang zo graag mee werkt. De truuk is: maakt van iemand een karikatuur en val die daarna aan. Succes verzekerd. Moest Sharia4Belgium niet bestaan Filiip Dewinter had ze zelf uitgevonden. De media spelen uiteraard het spelletje mee want slecht nieuws over moslims doet altijd verkopen. Waarom U dit nu wel zit te lezen? Omdat het mij al eerder opviel dat Sharia4Belgium en het Vlaams Belang eigenlijk hetzelfde zeggen over homoseksualiteit. En dat maakt het dan weer interessant.

We zijn zondaars

Fouad_Filip_Alexandra en Léonard samen onder de kerstboom_0001

Sharia4Belgium is van alle markten thuis. Na het verstoren van een debatavond met de Canadese schrijfster en  Irshad Manji in Amsterdam (waarop scherp werd gereageerd door Nederlandse moslims)  doken ze op in het Nederlandse programma Grenswetenschap.  Op de vraag aan Fouad Belkacem, (alias Abu Imran) wat hij van homoseksualiteit vindt was zijn antwoord: “Ik vind dat een perversiteit”. Hij gelooft niet dat je zo geboren wordt, het komt door “influisteringen van de duivel”.  Hiermee zal Mgr. Léonard alvast akkoord gaan en ook dit zal hem als muziek in de oren klinken: “Een moslim kan gevoel hebben voor een persoon van hetzelfde geslacht. Hij kan een homofiele daad doen en dat maakt hem tot een enorme zondaar, waarvoor hij zal moeten boeten. Maar dat maakt van hem geen ongelovige” Of zoals de kerkelijke leer het voorschrijft: je mag het wel zijn, maar je mag het niet doen. Misschien moet Léonard hem maar eens uitleggen wat immanente rechtvaardigheid is.

Het privéleven van de perverseling

Maar ik ging het over de link met het Vlaams Belang hebben. Fouad Belkacem heeft geen probleem zolang homoseksualiteit maar niet ‘gepromoot’ wordt. En dan begint hij over “de ziekelijke maatschappij die Gay Parades toelaat en die homofilie promoot. Iedereen die iets zegt over homofilie wordt onmiddellijk gebombardeerd in een rechtszaak etcetera.” Hier bedoelt Belkacem allicht de klacht van Jean Marie De Meester tegen hem. Elio wuift0003.jpgBelkacem: “Neem bijvoordeeld het bericht in de pers van vorige week: ‘Eerste homo-eerste minister ter wereld is Elio Di Rupo’ Wat heeft dat te maken met zijn positie van eerste minister?  Het Westen zegt toch dat dit een persoonlijke zaak is en dat de mensen daar niets mee te maken hebben? Ze hebben 541 dagen nodig om een regering te vormen, er is economische crisis en een torenhoge criminaliteit en jij gaat me vertellen wat die perverseling doet in zijn privéleven?” Zijn remedie: “Toon berouw en keer terug naar de natuurlijke aanleg van een mens: een man en een vrouw“.

Neen dus. Wij hebben niets tegen holebi’s

alexandracolen_a.jpgMisschien moeten Fouad Belkacem en Filip Dewinter hun standpunten maar eens naast elkaar leggen. Ze spreken met dezelfde woorden: perversies, privéleven, er niet mee te koop lopen… Dewinter kan Alexandra Colen meebrengen.  Over de jaarlijkse pride gaat ze evenver als Belkacem, die homoseksualiteit en ‘pedofilie’ ook al op één lijn zette: “De commissie Adriaenssens bevestigt dat 90% van de slachtoffers van de pedofielen jongens zijn. Dit bewijst dat kardinaal Tarcisio Bertone gelijk heeft als hij stelt dat de pedofilie vooral te maken heeft met homoseksualiteit. De oorzaak van het pedofilie-schandaal in de kerk ligt bij de ‘alles kan, alles mag’-mentaliteit in de samenleving. De Gay Pride Parade dit weekend in Brussel, met zijn jaarlijkse exhibitionistische uitspattingen, is een symptoom van dezelfde uitwassen.” (Facebook) Op de VB-website staat een pagina waarin het VB ons verzekert niets tegen holebi’s te hebben: “Tenslotte wijzen we erop dat het Vlaams Blok heel wat ‘andersgeaarde’ leden telt, en trouwens ook enkele homoseksuele mandatarissen. Zij voelen zich best thuis binnen onze partij maar lopen er niet mee te koop. En vooral, zij werden verkozen niet omwille van hun geaardheid, maar voor hun politieke standpunten, hun inzet en andere kwaliteiten”  Laat Di Rupo daar maar een voorbeeld aan nemen.  “Wij moeten de mensen niet vervolgen omdat ze zo zijn. Homofilie mag gedoogd worden, maar mag niet voorgesteld worden als normaal.” zei Roeland Raes ooit in Humo.

Politiek niet correct

moslim,vlaams belang,leonardEn dan is er de quote van Dewinter in het Vlaams Parlement, naar aanleiding van Wereld Aids Dag vorig jaar: “De beste preventie bestaat er niet in condooms uit te delen maar in duurzame en heteroseksuele relaties. Ik weet dat het politiek niet correct is om dat te zeggen maar ik doe het toch omdat ik meen dat men het licht van de zon terzake niet kan ontkennen. De echte alternatieven liggen niet alleen in condoomgebruik maar ook durven pleiten voor het herstellen van het huwelijk als instiuut, voor het durven pleiten voor duurzame relaties tussen man en vrouw

3 man en een apekop

Het kan een boeiend kerstfeestje worden met deze dame en heren. Bij het online zetten van dit artikel liet ik het nalezen door een vriend van mij. Zijn commentaar: “Je zet ze misschien teveel op dezelfde hoogte. Die Shariamannen stellen niks voor. Das gewoon 3 man en een apekop. Léonard en het VB hebben werkelijke macht. Zeer veel zelfs. Zeker de kerk. Maar inhoudelijk tappen ze inderdaad uit hetzelfde vaatje.”

Sharia4Belgium op Grenswetenschap.nl (vanaf 40m42s hebben ze het over homoseksualiteit)

Aanrader: Gematigden zijn nutteloos