De sticker is er

ontwerp_Facebook001.jpgVanaf nu kunnen wij spreken van het begin van de campagne rond de klacht van Jean Marie De Meester tegen Mgr. Léonard.  Er is een sticker om de website, die meer inhoud begint te krijgen, bekend te maken.

Een lijkbleke Léonard tegen een achtergrond van flikkerende lichtjes in de regenboogkleuren.  Bespeur ik hier enige symboliek?  Hier is duidelijk over nagedacht. Van enige afstand lees je ‘Homofobe Léonard’  waardoor je nieuwsgierigheid wordt gewekt. Als je dichterbij komt krijg je de volledige boodschap.

De tekening is ons geleverd door striptekenaar Tom Bouden en het ontwerp is van Youri, eigenaar van een vensterraam in Mechelen dat nog steeds door vandalen wordt beplakt met adresklevertjes en ander ongeïnspireerde brol. Vanaf nu kan iedereen met stickers aan de slag in Mechelen en wijde omgeving. Liefst niet op het raam van Youri uiteraard.

De creativiteit is ons gratis aangeleverd, het drukwerk niet. Mikpunt, de organisatie die de practische kant van de campagne verzorgt, heeft geen geld en krijgt ook geen subsidies.  Het drukken en versturen van de stickers wordt dus bekostigd… door jou.  Als je deze actie een goed hart toedraagt laat het dan spreken. Stort een gulle bijdrage op onderstaande rekening. Ben je meer van het activistische type en wil je de wereld mooier en wijzer maken bestel dan zoveel stickers als je kan plakken.

Bestellen: mail je naam en adres + het aantal gewenste stickers naar immanent@skynet.be
Financiële steun is welkom op 001-4849878-51 (IBAN: BE75 0014 8498 7851 – BIC: GEBABEBB) van Mikpunt, Antwerpen.
De Sticker zal zaterdag ook beschikbaar zijn op de Algemene Vergadering van Çavaria, waar ook zal gestemd worden over het engagement van de koepelorganisatie in deze campagne.

Lees hier het interview met Jean Marie de Meester op De Wereld Morgen.