Léonard schoffeert holebi-ouders

Leonard_commissie.jpgIn de Kamercommissie seksueel misbruik kregen we van Léonard voor de zoveelste keer een klets in het gezicht. Dit keer werden de holebi-ouders aangepakt.

Léonard zei niet tegen het principe van schadevergoedingen te zijn, maar riep op tot waakzaamheid. Zo verwees hij naar het recente arrest waarbij een kind een schadevergoeding kreeg omdat het geboren was. En wat als morgen schadevergoedingen gevraagd worden omdat men opgevoed werd door ouders van hetzelfde geslacht of omdat men via ivf-technieken verwekt werd en vatbaarder blijkt voor genetische ziekten? (Website De Standaard).

Léonard kan het niet laten. Bijna systematisch brengt hij holebi’s in negatieve zin ter sprake in zijn tussenkomsten in de media. Het wordt tijd dat de holebitransgenderbeweging haar verantwoordelijkheid neemt en Léonard voor de rechtbank brengt. Al was het maar omdat hij op die manier eens oog in oog komt te staan met de mensen die hij beledigt en vernedert. Ik denk dat heel veel mensen deze zitting van de rechtbank niet zullen willen missen.

Lees ook: Çavaria moet consequent zijn