Personeelswissel bij WJNH

Leonie Nelissen001.jpgWJNH, de jeugdbeweging voor holebi’s en transgenders die zich langzaam maar zeker op gelijke hoogte weet te werken als de scouts en de chiro, heeft vanaf januari een nieuwe nieuwe algemeen coordinator. Ze heet Leonie Nelissen en volgt Iris de Caluwé op. Woordvoerder Seppe Geerts gaf intussen de fakkel al door aan ‘prince charming’ Michiel Vanackere.

Leonie Nelissen is de trotse mama van de 8-jarige Stefan. Lesbiennes met kinderen: deal with it!  Ze werd geboren op 29 augustus 1979 het Limburgs-Nederlandse Geleen. WJNH kiest dus opnieuw voor een iets oudere coördinatrice èn voor een vrouw.  Ze begint haar job op 1 januari.

Michiel_baardje001.jpgMichiel Vanackere werd geboren in Kortrijk op 3 november 1989. Hij is (tot nader order, je weet maar nooit tegenwoordig) van het mannelijke geslacht.  Volgens zijn facebookpagina is hij vrijgezel. Toen ik hem citeerde in een artikel over Leonard kreeg ik meteen een berichtje dat hij toch liever een andere foto bij de tekst had gezien. Maar het huidige fotooke op zijn facebookpagina is onweerstaanbaar: dromerige ogen en een baardje. Sorry Michiel! Volgende keer gebruik ik je officiële foto.