L-day nu op zondag!

L Day2010_001.jpgzondag 31 oktober 2010 heeft de zoveelste L-day plaats. Een unieke formule die blijft aanslaan tot in het buitenland.  De dames van Folia verwennen je terug met een cocktail van activiteiten.

Lies Remmerie van Folia: “We verwelkomen zowel nationaal als internationaal talent op onze podia. Rona Kennedy, Gloria, Lies Lefever, Tigresse, Three times a lady, en vele andere … staan te popelen om jullie te entertainen. Daarnaast is er ruimte voor ontmoeting, info en verschillende workshops.” Het avondprogramma mag er ook zijn. Lies: “Om 21.30u vliegen we erin met een spetterende openingsact van het deense duo de Fagget Fairys (Feed The Horse!!!). Eens opgewarmd verleiden verschillende djane’s je tot de zwoelste dancemoves tot in de vroege uurtjes.” Djane’s dus.

Wie door de crisis getroffen werd en geen geld heeft hoeft niet weg te blijven: “Ook dit jaar op de L-day kunnen we ook nog heel wat helpende handen gebruiken. Bonnetjes verkopen, controle backstage, barvrouwen,…” Krijg je daarvoor iets in de plaats? “Jazeker, naast onze eeuwige dankbaarheid mag je gratis binnen, krijg je een t-shirt van de L-day en mag je een dag gratis sporten in Healthcity te Gent! ” Je kan er dus alleen maar beter van worden. En die barvrouwen, zijn dat dan Bjane’s?

http://www.l-day.be/
L-day op facebook