L-come

Lesbo_megafoon001.jpgOp zondag 19 september om 12.30u organiseren Folia en çavaria een netwerkdag voor actieve lesBIsche vrouwen in Het Roze Huis in Antwerpen. Zowel vrouwen die actief zijn in verenigingen als in commerciële initiatieven zijn welkom.

 Voor wie denkt dat we weer wat nieuws aan het uitvinden zijn: in het woord ‘lesBIsche’ staan de B en de I in hoofdletter om de aanwezigheid van de biseksuelen te benadrukken. En zou de naam iets met welkom te maken hebben? Ik ben er bijna zeker van. 

An Lescrauwaet van Folia: “Op deze netwerkdag is er ruimte voor ontmoeting, kennismaking en uitwisseling voor en van de lesBIsche beweging. Verder delen we tips voor activiteiten en promotie en zoeken we verder uit wat we voor elkaar kunnen betekenen. Dames uit lesbiennegroepen, holebigroepen, roze huizen, feministische groepen, sportclubs, winkels, websites, dancings, feestjes, magazines,… weten dus waarheen!” 

Meedoen is gratis. De organisatrices vragen om voor 6 september in te schrijven.