Torch Song Trilogy

Wie zin heeft in een avond theater en meteen ook een van de klassiekers van het homotoneel wil (her) ontdekken kan nog tot eind deze maand naar ‘Torch Song Trilogy’ Van Harvey Fierstein, gespeeld door Theater Playerwater in een regie van Willi De Wit.
 
Arnold is een travestiet die zijn brood verdient als entertainer in een nachtclub. Door zijn wrange humor houdt hij iedereen op afstand en hoewel hij verlangt naar een monogame relatie laat hij het zelf nooit zo ver komen. Hij wordt verliefd op Ed, een biseksueel die niet openlijk voor zijn homokant durft uit te komen, waardoor hun relatie strandt. Torch001Daarna wordt hij verliefd op Alan, een jonge, onbevangen man die niet bang is voor zijn gevoelens uit te komen. Alan en Arnold gaan samenwonen en adopteren een kind, maar dan maakt een tragedie een einde aan hun prille geluk… In Torch Song Trilogie flitsen cynische dialogen als de weerlicht. We zien krachtige karakters van vlees en bloed in een wereld die zich  nog altijd te ver van ons bed bevindt. We zien mensen zoals u en ik. In onze wereld. Theater Playerwater en het Wagonnetje presenteren u een pakkende tragikomedie, met zang en dans als toegift. 


Je kan het stuk nog gaan bekijken op 18, 28, 29 mei in een zaal aan de Oudstrijdersstraat 81 Kapelle-o/d-Bos (Vlaams Brabant) en op 12 juni 2010 in CC Merksem Terlindenhofstraat 204 Merksem (Antwerpen). Reservaties via reservaties@gcoudepastorie.be of 015/71 02 53 van De Oude Pastorie. Info op Facebook.