Click Chicks

clickchicks003
Het L-Salon gaat doe-het-zelf met een heuse fotokliktocht. Het objectief: plezier beleven aan het nemen en bekijken van foto’s. Geen ervaring vereist.
 
An Lescrauwaet: “We trekken er op uit, gewapend met fototoestel, om Gent op de gevoelige digitale plaat vast te leggen. De activiteit bestaat uit 2 delen: foto’s maken én foto’s bekijken/bespreken. Iedereen is welkom, wat je ervaring met fotografie ook is. We willen vooral plezier beleven aan het nemen en bekijken van de foto’s.”

De namiddag ziet er zo uit:
 
14u. Afspraak in Casa Rosa (Salon). Aan de hand van een overkoepelend lesbisch-feministisch thema, Vrouwen in Gent, sturen we jullie, de deelneemsters, in kleine groepjes op pad. Jullie krijgen een plannetje mee en een handvol foto-opdrachten die elk van jullie volbrengt. 16u. Na afloop verwachten we jullie terug bij Casa Rosa, met de foto’s op je fotokaartje. Je kiest zelf per opdracht jouw beste en/of leukste foto die we projecteren op groot scherm. Zo ontstaat een leuk en divers overzicht van hoe elk van ons het thema en de opdrachten invult. Met respect voor ieders stijl en kunnen, nemen we de tijd voor esthetische en technische commentaar en vragen. We nodigen daarvoor geen expertes uit, maar gaan af op de intuïtie en kennis die bij elk van ons aanwezig is.
 
An Lescrauwaet: “De beste foto’s worden achteraf op het net gepubliceerd. Breng zelf een digitale camera mee (alle types zijn goed) en ook het kabeltje zodat we de foto’s van je toestel naar een computer kunnen overbrengen.”

De activiteit wordt deskundig begeleid door Tineke en Sofie.

Zondag 18 april – 14u-18u
Casa Rosa (Salon) – Kammerstraat 22, 9000 Gent