“Het is ingewikkeld”

 

Vic004

Voor wie niet vertrouwd is met de wondere wereld van de transgenders: Vic Hunt heeft een vagina. Maar dat is maar een stukje van het verhaal.

Vic: “Een penis heb ik niet echt, maar ik heb een grote clitoris die ik vaak mijn piemel noem. Ik heb ook heuse samentrekkingen die mij leuke orgasmes bezorgen. U moet ook weten dat, hoewel ik vrouwelijke voortplantingsorganen heb, die meestal niet werken omdat ik testosteron neem. Dus ik menstrueer niet en mijn testosterongehalte is vergelijkbaar met die van een man.”

Voor U wegklikt: dit is geen goedkoop ‘aapjes kijken’. Er is veel meer onder de zon dan mannen met piemels en vrouwtjes met kutjes.  U maakt kennis met iemand die panseksueel is: hij voelt zich aangetrokken tot alle geslachtsrollen en dat is dus niet hetzelfde als biseksueel.

En als U nu denkt dat ik het allemaal zo goed weet dan hebt U het mis. Maar Vic weet al een pak meer. Aan de universiteit van Noord Texas volgde hij holebi/transgenderstudies. Hij is van plan om dit terrein – waarop nog heel veel onderzoek te doen is – verder te verkennen. Sinds 2007 geeft hij lezingen over diverse aspecten van seksualiteit. Waaronder: SM voor mensen met een uitkering, massochisme in je eentje en de nieuwe trend van de ‘Leatherkids’, kinky groepen voor mensen onder de 35, een fenomeen dat we momenteel in Dallas kunnen aantreffen.

En hij ziet er natuurlijk ook ongelooflijk schattig uit…